Artikel archief

Statuten wijziging om de ANBI status te verkrijgen

Goed nieuws !We hebben de mogelijkheid gekregen om bij de notaris de statuten te gaan wijzigen, deze wijziging is nodig om de ANBI status te verkrijgen Vandaag zijn hiervoor door de voorzitter Trees alvast de Notulen die hiervoor nodig zijn voor getekend.
Lees meer

Bezoek aan Schoonenberg hoorcomfort

De 11 gehoorapparaten die Schoonenberg in mei 2015 heeft geschonken voor Sri Lanka hebben inmiddels een goede bestemming gevonden. Hiervan is een verslagje gemaakt. Vanmiddag (25-9-2015) is het verslag overhandigd aan Schoonenberg.
Lees meer

Welkom Simon

Welkom Simon !Wij willen Simon van der Veen uit Arnhem welkom heten in ons team.Simon is adviseur fondsenwerving, een man met ervaring.Hij gaat ons helpen om meer middelen te vergaren voor de stichting
Lees meer

Stichting A.S.L. Twittert !

Ja, hoor ! Stichting A.S.L. heeft sinds 28-8-2015 ook een account op Twitter.Hier zullen in de toekomst ook berichtjes op geplaatst worden.Volg ons ook op Twitter op:  https://twitter.com/StichtingASL We hebben op dit moment nog niet zoveel volgers, dus iedereen is van harte welkom !
Lees meer

Rekeningnummer en Beleidsplan online !

12 juni 2015: Het beleidsplan van Stichting A.S.L. staat sinds vandaag online én het nieuwe rekeningnummer van de Stichting is bekend !Het banknummer van Stichting A.S.L. is NL33INGB0006872846 .En voor het actuele beleidsplan kijk op: Statuten en beleidsplannb. Ook de aanvraag voor de ANBI status...
Lees meer

Nieuwe reis gepland !

Er is weer een nieuwe reis gepland:  Jeannette vertrekt 10 mei weer voor drie weken  naar Sri Lanka ! Wie wil haar project steunen ?  Het budget is niet groot deze keer, dus alle beetjes zijn welkom ! Zoals jullie weten wordt er veel goeds mee gedaan. Alvast bedankt !
Lees meer

Stichting A.S.L. - Ayubowan Sri Lanka