Vagebond Jewels

2 april 2017 zijn wij benaderd door Vagebond Jewels met een super aanbod:  Vagebond Jewels maakt sieraden en geluksengeltjes. En van elk geluksengeltje dat verkocht wordt gaat 1 euro naar onze stichting !

Wat een superactie van Vagebond Jewels ! 
Vagebond Jewels is voor ons aan het sparen voor een tricycle voor een man met een CVA. Kijk ook eens op hun website, zij maken prachtige sieraden die ze verkopen en steunen hiermee meerdere goede doelen. 

Houdt u van mooie sieraden, neem dan een kijkje op https://vagebondjewels.nl/

Zij hebben op hun website een plekje ingeruimd voor Stichting Ayubowan Sri Lanka: https://vagebondjewels.nl/stichting-a.s.l.-angels/

Vagebond Jewels bestaat uit moeder en dochters (Joke, Bianca en Angelique) en zij zijn vanuit hun passie voor vrijwilligerswerk deze webwinkel met unieke handgemaakte sieraden begonnen. De sieraden zijn allemaal met veel zorg gemaakt en afgewerkt.
Met de opbrengst van de sieraden steunen zij verschillende goede doelen die zich inzetten tegen o.a. dierenleed, maar bijvoorbeeld ook kleinschalige maatschappelijke projecten. 
De naam van de webshop is van oorsprong ontstaan uit inspiratie van Disney's Lady en de Vagebond, omdat zij voornamelijk gestart zijn met het steunen van organisaties die zich inzetten voor zwerfdieren in binnen- en buitenland. Gaandeweg zijn hier ook maatschappelijke projecten bij gekomen, en benaderen zij zelf organisaties voor het opzetten van een leuke donatieactie.
Vagebond Jewels is ook bekend op Facebook: www.facebook.com/vagebondjewels . Op deze pagina worden alle sieraden getoond in de verschillende foto-albums, en op deze pagina zijn ook alle activiteiten en updates van Vagebond Jewels dagelijks te volgen.

Stichting A.S.L. - Ayubowan Sri Lanka