The Thom Foundation

We hebben op onze website een speciaal plekje ingeruimd voor The Thom Foundation. Een speciaal (kinder-) fonds in Nederland die ons al een aantal malen financieel heeft gesteundvoor diverse projectaanvragen voor kinderen.

The Thom Foundation is een stichting die is opgericht ter nagedachtenis aan de tienjarige jongen, Thom Bredenbeek. Thom is geboren 27 augustus 1994 en is overleden op 19 december 2004.

Zijn ouders hebben The Thom Foundation opgericht waarbij ze hopen hopen dat met The Thom Foundation de naam van Thom voortleeft en dat vele kinderen in de wereld hulp mogen ontvangen van deze stichting.

Dit realiseren zij door financiĆ«le steun te geven aan projecten die ten goede komen aan kinderen met een lichamelijke, verstandelijke of geestelijke beperking waardoor de leefomstandigheden en ontwikkelingsmogelijkheden van deze kinderen kunnen worden verbeterd

In November 2016 hebben wij een aanvraag voor hulp mogen indienen bij The Thom Foundation voor de speciale schoolklas in Biyagama.   Deze aanvraag is na korte tijd al gehonoreerd ! Dankzij hen hebben wij meubels en een computer mogen aanschaffen !

(meer info over dit project vindt u hier op onze website)

Na dit project hebben wij regelmatig een beroep mogen doen op The Thom Foundation.

Zij hebben met de volgende aanvragen geholpen:

2017:

- Een scootmobiel en rolstoel voor een gehandicapte jongen, zodat hij weer naar school kan

- Een rolstoel en een buggy voor 2 kinderen met vergroeiingen aan hun ledematen

- Een statafel voor een klein kind zodat zijn stafunctie verbeterd kan worden.

- Beenspalken voor een 11 jarige, meervoudig gehandicapte, jongen

In 2018 hebben wij voor een 14 jarige jongen een onderarmprothese kunnen realiseren, geweldig !

En in 2019 inmiddels alweer 5 kinderen: een fiets, een speciale rolstoel, een muziekinstrument , een statafel en een armprothese.

Daarnaast kunnen wij, dankzij The Thom Foundation, in de zomer van 2019 een groot schoolproject realiseren in Hansamayama: inrichten en opknappen van een gebouw zodat het geschikt is voor onderwijs aan kinderen met een geestelijke en/of lichamelijke beperking. Zie hiervoor de volgende pagina:  School Hansayapalama 2019

The Thom Foundation heeft een eigen website, de moeite waard om een kijkje te nemen !

De website vindt u op de volgende link;  https://thethomfoundation.nl/

Donaties aan de Thom Foundation zijn natuurlijk welkom op IBAN NL69 ABNA 0454 971 028 ten name van The Thom Foundation te Bussum.

 

 

Stichting A.S.L. - Ayubowan Sri Lanka