Bezoek Beetsterzwaag

Zondagochtend 12 maart 2017, 7.00 uur: de wekker gaat. 

Vandaag is het zover, na weken van voorbereiding mogen we dan op pad. We wonen vandaag een kerkdienst bij in het Trefpunt van Stichting Talant

 

We komen ruim op tijd aan waardoor we in alle rust onze spullen kunnen klaar zetten en voor de dienst nog even kunnen kennismaken met de voorganger, mevrouw Hennie Stuut Vogelenzang.

 

Trees ontfermt zich over de knuffels. Alle kerkgangers mogen er na de dienst 1 uit komen zoeken.

Joke sluit alle techniek aan en zet de presentatie klaar. 

Al gauw arriveren daarna de mensen die de dienst bij komen wonen. Er wordt samen gezongen en gebeden en de voorganger vertelt het verhaal van de Ark van Noach. 

Elke week wordt er gecollecteerd tijdens de dienst. Jaarlijks worden de opbrengsten aan een goed doel geschonken. Dit jaar is onze stichting uitgekozen. Voor de collecte leggen we uit wat A.S.L doet. Met de opbrengst van de collectes kunnen we voor meneer Rathnapala een houtbewerkingsmachine kopen zodat hij meubels kan maken waardoor hij weer in zijn eigen inkomsten kan voorzien en zijn gezin onderhouden. 

Na de dienst kwamen de mensen een voor een bij te knuffel-tafel langs en was er ook tijd voor een praatje. 

We hebben genoten van ons bezoek en zijn dankbaar dat we met de hulp van de mensen van Stichting Talant het komend jaar het verzoek van meneer Rathnapala kunnen inwilligen. 

 

Stichting A.S.L. - Ayubowan Sri Lanka