Twee geweldige projecten dankzij The Thom Foundation

Afgelopen februari (2024) hebben Stefan en zijn vrouw, oprichters van The Thom Foundation , de school in Hansayapalama (Polonnaruwa) bezocht, samen met Nalin en Lal.
Er heeft toen ook een gesprek plaatsgevonden met het schoolhoofd en naar aanleiding daarvan kwam de vraag naar voren of The Thom Foundation kon helpen met het maken van een Therapieruimte voor de kinderen.
Ook hebben zij tijdens deze reis kinderen thuis bezocht die op de school zitten óf die wij, tijdens de laatste reis van Jeannette in 2023, een hulpmiddel konden geven dankzij financiele steun van The Thom foundaton.
Verder hebben zij ook 2 broers thuis bezocht die in de speciale klas les krijgen. Deze jongens wonen met hun vader in een armzalig huisje, samengesteld uit een paar stenen, platen en klein.
Nalin gaf aan bij Stefan en zijn vrouw dat het fijn zou zijn als dit gezin een goed huis zouden krijgen.
Na de reis heeft Stefan contact gezocht met onze stichting en gevraagd of we samen konden optrekken om beide projecten te gaan realiseren (dus zowel de therapieruimte áls het huis). Hoe fijn is dat!
Innmiddels is de bouw van het huis in volle gang. als dit klaar is gaat het team van Nalin, met Lal en de loonwerkers direct door naar Hansayalpalama voor de realisatie van de therapieruimte.
De voortgang met foto's is weer te volgen op onze Facebook- en Instagram pagina!

Stichting A.S.L. - Ayubowan Sri Lanka