Update 6 mei: Actie Gelderland Helpt - Hoortoestellen

Naar aanleiding van onze vraag bij Gelderland Helpt, van omroep Gelderland, is er massaal gereageerd door Gelderlanders en mensen uit heel Nederland.

Dit heeft geresulteerd in meer dan 100 (!!!) hoortoestellen.

Geweldig, dank u wel !

Jeannette vertrekt woensdag aanstaande weer (10 mei) en is alles nu aan het inpakken. De hoortoestellen zijn schoongemaakt, gecontroleerd en geselecteerd.

De oorstukjes worden grondig gereinigd, ook die gaan mee.

Naast alle hoortoestellen hebben we ook heel vele batterijen en schoonmaakspullen gekregen. En ook brillen en andere spulletjes. Echt fijn !

Na de reis van Jeannette maken we nog een (foto-) verslag zodat iedereen kan zien waar zijn hoortoestel naartoe is gegaan. We hebben op dit moment zoveel toestellen gekregen dat een deel ook al voor de volgende reis is gereserveerd.

Dagelijks zijn toestellen binnen gekomen. Soms ook zonder afzender, en dat is jammer, want we willen graag iedereen een bedankje sturen. Mocht u niets gehoord hebben van ons: dan bij deze alsnog hartelijk dank !

Op naar 10 mei. Op onze facebookpagina kunt u tijdens de reis van Jeannette al volgen wat zij doet, ook de uitgifte van de hoortoestellen komen daar al op te staan. (mits er goede internetverbinding of wifi in de binnenlanden beschikbaar is).

Wordt vervolgt !

Stichting A.S.L. - Ayubowan Sri Lanka