Haaima Hylkema is vanaf het eerste uur betrokken bij Stichting ASL-Ayubowan Sri Lanka. Nog vóór de oprichting van de stichting waren zij in 2014 al donateur (toentertijd nog onder de naam Hylkema Peugeot) tijdens een actie van Joke, zij liep toen een halve marathon. Na deze donatie zijn zij altijd donateur gebleven. 
 
Haaima Hylkema is een groot, gezond en stabiel Frysk familieedrijf met 16 vestigingen verdeeld over Friesland en de Noordoostpolder. Ze bieden een breed en toekomstgericht mobiliteitsaanbod, voor zowel de zakelijke als de particuliere markt, waarbij duurzaamheid, kwaliteit en persoonlijke aandacht voorop staan.
Met de merken Abarth, Alfa Romeo, Citroën, DS, Fiat, Fiat Professional, Jeep, Peugeot, Opel en Suzuki zijn zij dé mobiliteitspartner in Friesland en de Noordoostpolder. Naast de autobedrijven hebben ze ook nog vier autoschadebedrijven, een autoruitservice, een autopoetsbedrijf, een fotostudio en een eigen leasemaatschapij, FGD Lease.
 
Ze hebben een fijne website:  https://www.haaimahylkema.nl 
 
Neem daar gerust een kijkje als u geintresseerd bent in auto's van het merk Abarth, Alfa Romeo, Citroën, DS, Fiat, Fiat Professional, Jeep, Peugeot, Opel of Suzuki.
 
We mogen deze dealerorganisatie inmiddels "Vriend van Stichting ASL" noemen. 
Ook in 2023 ondersteunen zij ons werk in Sri Lanka met een geweldige donatie.
 

Dank je wel lieve mensen van Haaima Hylkema !

 
 
 
 
 

Stichting A.S.L. - Ayubowan Sri Lanka